Logo Byczyny
Logo Szkoły

Dzień Owoców

Godło Polski
[plugin_weather,type='weather_day',template='0']

Lokalizacja szkoły

Internat "Julia" przy zespole szkół nr 4

Partnerski Program British Council dla instytucji Addvantage

Dolnośląski program policyny ALFA

Certyfikat "Wiarygodna szkoła"

Invest Park- współpraca

Projekt "Polacy na kresach" - odnowa polskiego, przedwojennego cmentarza przez uczniów

Szkoła nauki jazdy

Karta szkolna

Ogólnopolska akademia programowania

Dolnośląska społeczna akcja "Mogiłę pradziada..."

Projekt zabłyśnij talentem

Projekt modernizacji szkoły

Wałbrzyski Ośrodek Kultury

Bezpłatna gazeta 30 minut

 

Złoty medal Szymona Kłapińskiego na Międzynarodowej Olimpiadzie Geograficznej w Stambule!

Wczoraj w naszej szkole odbył się Dzień Owoców, promujący zdrowe odżywianie i styl życia. W jego ramach odbyły się warsztaty i spotkania m.in. z z psychodietetykiem Agnieszką Piec ("Zdrowe relacje na talerzu"), instruktorami Krav Magi, Damianem Kamińskim i Robertem Jaworskim i dietetykiem sportowym oraz technologiem żywienia, Damianem Kowalskim ("Zdrowy talerz"). Wydarzenie przygotowały prof. Marzena Polak i prof. Małgorzata Janas.

244746314_465667118069782_949602112379535297_n.jpeg
245336404_867142670578656_3286305235165903565_n.jpeg
245418767_418070886619596_7114652696205436624_n.jpeg
245464973_884453225518722_4085306071299956737_n.jpeg
245597843_256274316512274_5202563722202012564_n.jpeg
246120646_4552750951438030_4703162317269418220_n.jpeg
246266487_4552750898104702_6063733202456374991_n.jpeg

Opublikował: Administrator Strony
Powrót do poprzedniej strony »
Projekt "Zwiększenie wykorzystania e-usług publicznych w gminie Wałbrzych"
Stworzenie i wdrożenie systemu dziennika elektronicznego (E-SZKOŁA):
szkoły otrzymają jednolite oprogramowanie i infrastrukturę sieciową - elektroniczne dzienniki, a nauczyciele laptopy, w tym laptopy łaczące funkcje laptopa i tabletu umożliwiajacych dostęp do szkolnego systemu poza szkołą, np. dla nauczycieli wychowania fizycznego
×

Wyszukaj w serwisie

×

Zapisz się do newslettera